Sponsoring

TC Helenaveen is een geprivatiseerde vereniging. Dat betekent dat we zelf onze broek op moeten houden en alle kosten zelf dragen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan exploitatiekosten van de accommodatie, baanonderhoud en de organisatie van clubactiviteiten voor de jeugd- en seniorleden. Om deze kosten te dekken, zijn we heel blij met sponsoren die ons ondersteunen met het dragen van deze kosten.  

Onze waardering blijft niet beperkt tot slechts een dankwoord. We gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en een win-winsituatie te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam verbinden aan één van onze banen, teamsponsor worden of betrokken zijn bij (de organisatie van) één van twee drukbezochte open toernooien. Sponsoring is mogelijk in de vorm van een geldbedrag, maar ook de sponsoring van een product of dienst behoort tot de mogelijkheden. Kortom: een legio aan mogelijkheden! 

In ons sponsorpakket zijn een aantal bestaande mogelijkheden opgenomen, deze vindt u onderstaand. 

Logo op website€ 25
Vriend van TC Helenaveen€ 25
Bord op de sponsorwand€ 60
Sponsoring van competitieteam, open toernooi, of baanIn overleg
Overzicht sponsor pakketten en bedragen

Heeft u naar aanleiding van het verhaal nog vragen of wilt u sponsor worden? Dan kan u contact opnemen met sponsoring@tchelenaveen.nl.